RÅDGIVNING I DIGITAL OPSTART

Er din virksomhed værd at holde øje med?

Skal jeres virksomhed også gøre brug af de værdiskabende muligheder, der gemmer sig i den digitale verden? Kundekontakt kender I alt til, men hvordan håndterer I jeres kunder samt nye potentielle kunder digitalt? Mål, strategier og KPI’er er en vigtig del af jeres hverdag – og det skal også være en vigtig del af jeres nye digitale hverdag. Nu er det tid til at udnytte de potentialer, der gemmer sig i den digitale verden.

Ja tak til gratis rådgivning

Vi starter altid med en analyse af virksomheden samt virksomhedens digitale udgangspunkt. Herefter gennemgår vi i fællesskab, hvad I ønsker at opnå med jeres digitale tilstedeværelse.

Hvad vil du opnå ved digitale tilstedeværelse. Er det salg, vidensdeling eller viden om jeres besøgende?

Det digitale indhold. Vi kigger på, hvad der skal deles med din virksomheds målgruppe for at opnå dine mål og ønsker.

Planlægning og eksekvering. Når vi har fået styr på din digitale strategi, hjælper vi dig med, hvordan du kommer i gang.

Send formular

Vi kontakter dig, når vi har modtaget din forespørgsel om gratis rådgivning. Vi aftaler, hvor og hvornår vi skal mødes. 

Få hjælp til planlægning og eksekvering

En målrettet digitaliseringsstrategi effektiviserer og automatiserer din virksomheds processer.

Det er vigtigt, at du har datagrundlaget på plads, når du begiver dig ud i den digitale verden. Da det er datagrundlaget, der giver dig den viden, som skal forme rammerne om dit indhold. Når vi har fået styr på din nye digitale strategi, hjælper vi dig med, hvordan du kommer i gang. Vi sørger for, at du arbejder hen imod dine mål med din nye digitale strategi.