Dokumentation – når du ønsker det 

Som freelance marketing ansvarlig er jeg dybt engageret i at give dig et transparent og dybdegående indblik i, hvordan din digitale tilstedeværelse udvikler sig. Derfor er jeg glad for at kunne tilbyde en skræddersyet rapporteringstjeneste, der hver måned leverer en detaljeret analyse af dine online aktiviteter direkte til din indbakke. 

Jeg samler og analyserer data fra forskellige digitale marketingkanaler for at give dig et fuldstændigt billede af din virksomheds performance online. Fra SEO-placeringer og site audits til monitorering af backlinks og on-site SEO-arbejde – så du får de bedste forudsætninger for at gennemskue dine on-line resultater. 

Den månedlige rapport, jeg udarbejder for dig, giver en gennemskueligt overblik over de digitale marketingområder vi arbejder med, herunder PPC (Pay-Per-Click), SEO (Search Engine Optimization), webanalyse, sociale medier og B2B web-leads.  

Jeg skræddersyer disse rapporter specifikt til dine behov, så du får et klart og præcist overblik over alle digitale indsatser på tværs af dine forskellige kanaler. 

Jeg samler data i en enkelt, letforståelig rapport, og giver jeg dig værktøjer, som du behøver for at træffe korrekte og beslutninger baseret på fakta. Sammen kan vi optimere strategierne og forbedre din online tilstedeværelse.  

Min målsætning er at gøre det nemt for dig at se, hvor vi har succes, og hvor der er rum for forbedring, så vi kan justere for at opnå maksimal effektivitet. 

Gennem denne rapporteringstjeneste sikrer jeg, at du altid er et skridt foran. Du vil modtage regelmæssige opdateringer og indsigter, der er nødvendige for at gennemskue resultaterne af de tiltag vi har sat i gang.  

Lad os arbejde sammen for at gøre din digitale markedsføring til en succes. Med hver måneds rapport direkte i din indbakke er du altid opdateret og klar til at tage beslutninger for din virksomhed.