Hvornår er din hjemmeside blevet opdateret?

I alt for mange tilfælde bliver virksomhedens hjemmeside ikke opdateret og vedligeholdt med nyheder og information, der kunne være til gavn for besøgende på hjemmesiden.  

Opgaven med at vedligeholde og udvikle firmaets hjemmeside ofte virke uoverkommelig, især når tiden til det er begrænset. Og det bliver nemt at argumentere at hjemmesiden alligevel ikke har nogen betydning for virksomhedens kunder. Og hvis man blot har en passiv hjemmeside uden nyt og inspirerende indhold – så er det også korrekt.  

Men hvis du går med tanken om at sikre at din hjemmeside bliver et aktiv for dig med dynamiske, engagerende og reflekterer indhold – uden at det vil kræve store investeringer af tid, penge eller tekniske færdigheder – så lad os lægge en plan, der støtter op om din digitale tilstedeværelse – både når det gælder din hjemmeside men også alle andre sociale kanaler. 

Er du på udkig efter en måde at løfte din virksomheds online tilstedeværelse, men føler dig overvældet af udfordringen med kontinuerligt at planlægge og producere engagerende indhold? Du er ikke alene. At skabe konsistent og værdifuldt indhold kan virke som en uoverkommelig opgave for mange – men det behøver det ikke at være. 

Jeg kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger og får skabt indhold der kan være med til at give dig flere kunder og større tilstedeværelse blandt mulige kundeemner.  

Hvad jeg tilbyder:

Indholdsstrategi 
Lad os sammen udvikle en klar og målrettet indholdsstrategi, der afspejler din virksomheds værdier, mål og det unikke budskab, du ønsker at dele med verden. 

Planlægning 
Vi opretter en skræddersyet indholdsplan, der sikrer, at du konsekvent kommunikerer med dit publikum, samtidig med at du forbliver relevant og engagerende. Dette inkluderer en tidsplan, der passer til din arbejdsbyrde og ressourcer. 

Indholdsproduktion 
Fra blogindlæg, sociale medieopdateringer til nyhedsbreve – jeg kan hjælpe med at producere indhold, der fanger og fastholder dit publikums opmærksomhed. 

SEO-optimering 
Jeg sikrer, at dit indhold er optimeret for søgemaskiner, hvilket forbedrer din online synlighed og tiltrækker mere trafik til din hjemmeside. 

Måling og optimering 
Ved at anvende data og feedback fra dit publikum, justerer vi løbende din indholdsstrategi for at sikre de bedste resultater. 

Lad os sammen tage din digitale markedsføring til det næste niveau med strategisk planlægning og gennemført indholdsproduktion, der gør en forskel.